مشاوره حقوقی رایگان - غیبت از خدمت

سلام و درود چنانچه فردی که یک سال آموزشی دوره پیمانی نیرو انتظامی را تمام کرده باشه و یگان خدمتیش مشخص شده و سه ماه هم در یگان خدمت کرده باشه. اگر بیش از شش ماه غیبت کند تکلیفش چیست ایا میشود با دادن غرامت برای آن یکسال آموزشی معاف از خدمت یا اخراج شود. باتشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

6 ماه غیبت به منزله ترک کار است و بازگشت مجدد منوط به موافقت سازمان است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شش ماه غیبت به منزله ترک ازکارمی باشدودرصورتی که بخواهدبرگرددمنوط به موافقت سازمان مربوطه می باشد