مشاوره حقوقی رایگان - فوت زن و مرد و مهریه و دیه

سلام خسته نباشید. اگر مردی زن خود را خفه کند و بعد خودش را بکشد و زن به کما برود و سپس فوت کند. مرد هم فقط یک ماشین دارد دارای دو فرزند پسر و دختر هم هستند . قانون مهریه زن و دیه به چه صورت است ؟ آیا خانواده زن می توانند ادعای مهریه و دیه از خانواده مرد کنند ؟. سپاس

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاتل از ارث و دیه محروم میشود ، وراث مقتول میتوانند از ماترک قاتل مهریه را علاوه بر دیه وصول کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از خانواده مرد که نمیتوانند اما از ماترک مرد میتوانندمهریه را وصول کنند

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

وراث مقتول فرزندان او هستند و حق مطالبه مهریه و دیه را از ماترک مرد دارند