مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک و شماره حساب

من سال 95 با دادن وکالت دوساله اجازه استفاده از مدرکم را برای رتبه بندی شرکت دادم. بعد از دوسال در روزنامه رسمی اعضای هیئت مدیره تغییر کردند و تاریخ وکالت من هم تمام شده است.
اکنون بعد از 4 سال متوجه شدم که این شرکت به نام من حساب حقوقی داشته و هنوز هم دارد و من اصلا از این داستان اطلاعی نداشته ام.
چطور میتوانم پیگیر این حساب حقوقی که بدون اطلاع من باز شده بشوم و آنرا مسدود کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به بانک مربوطه مراجعه و اعلام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به بانك عامل درخواست انسداد حساب دهيد