مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام.
بنده زوجه هستم و با همسرم 3سال مشکل داریم تا حدی که به جرم ترک انفاق زوج زندانم رفته. ایشون رابطه های زیادی با خانما داشتن که اخیرا زوج رو در خانه با یک خانوم گرفتم و مامور کلانتری صورتجلسه کرد شاهدامم در اون لحظه مادر و دوستم بوده میخام بدونم الان با این شرایط من میتونم طلاق بگیرم؟ حکم زوج و اون خانم که باهمسرم در ارتباط بوده چیه؟

پاسخ ها :

جوادابراهیم زاده

جناب آقای جوادابراهیم زاده :

شماباتوجه به ترک انفاق زوج ونیزسوء رفتارواخلاق وی می توانیدبه عسروحرج استنادکنیدکه عملاًزندگی باهمچین شخصی امکانپذیرنیست.

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
دلیل طلاق محسوب نمیشه اما میتونید به عنوان عامل عسر و حرح بهره بِبرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا بايد رابطه نامشروع ايشون ثابت بشه بعدا از اون استفاده كرده و طلاق بگيريد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با اثبات رابطه نامشروع در دادگاه کیفری میتوانید طلاق بگیرید
مجازات شلاق برای زوج