مشاوره حقوقی رایگان - مجازات زنی که عکسهایی که بدون حجاب بود (بدون روسری و قسمتی از گردن)

سلام. همسرم در فضای مجازی عکس گذاشته و از گرفتن عکس هم خبر داشتم. اما به من گفته که پیجم بستس و همه نمیتونن وارد بشن. عکس گرفته و عکساش بدون روسری هستن. و مقدار کمی از گردنش معلومه. مشکلی نداشتم. ولی این پیج باز بوده بدون اطلاع من عکس گذاشته و حتی گفته فالوورام بالان درخواست تبلیغ ازم کردن. مثل کیف لوازم آرایش ولی من از باز بودن پیجشون اطلاع نداشتم. و چون گفته همه زن هستن من هم دنبال نکردم. چیکار کنم. مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

گذاشتن عکس بی حجاب توسط همسر در اینستاگرام عکس بی حجاب همسر در فضای مجازی عکس بی حجاب همسر