مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه عادی

با سلام. وکالت نامه ای که از داخل زندان تنظیم شده خود شخص زندانی نوشته ‌و مهر اجرای احکام خورده اما زیر همون مهر نوشته شده این وکالت نامه از نظر دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی تنها طبق ضوابط اداره معتبر است. ضوابط هم ماده 166 ایین نامه زندانهاست. اگر ماده 166 رعایت نشود می‌توان با این وکالت نامه اقامه دعوا نمود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر طبق مقررات تنظیم شده باشد ایراد ندارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فقط وکیل دادگستری میتواند در دهدگاه شرکت و اقامه دعوی کند وکالت کاری حتی رسمی مورد قبول نیست