مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه عادی

با سلام و عرض ادب. اگر وکیل با وکالتنامه عادی ملک را مبایعه نامه تنظیم نماید و برای تنظیم سند رسمی به موکل اطلاع ندهد ایا خریدار می‌تواند علیه مالک دادخواست امتناع نمودن انتقال سند در دفترخانه را بدهد بدونه هیچ مدرکی که با مالک قراری داشته یا اطلاعی مکتوب داده باشد. ایا وکیل که فروشنده بوده نباید جواب گو باشد. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر . اگر مالک ملکی ، در دفترخانه اسناد رسمی به دیگری وکالت برای فروش ملک بدهد وکیل میتواند حتی بدون حضور مالک ، ملک را بفروشد ولی وکیل باید ثمن معامله را به موکل بدهد