مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام بنده به مبلغ بیست میلیون سفته از خانمی دارم و ایشان از پرداخت بدهی خود سرباز میزند با توجه به اینکه دو ماه از تاریخ ذکر شده سفته گذشته است اقدام به شکایت نکردم چون میگفت فعلا ندارم ولی به تازگی از همسر سابقش مهریه دریافت کرده است که مستندات آن در دادگاه تهران موجود میباشد و با فردی کلاهبردار به مکانی رفته اند و تلفن میزنم به من میخندند و میگویند برو شکایت کن قانونی پولت را بگیر ولی موقعی که پول از من میخاستند با عنوان اینکه دخترش احتیاج به پیوند کلیه دارد و جانش در خطر است البته به دروغ که بعدا برایم محرز شد و دیگر موضوعاتی که از جمله مزاحمت برای خانواده و تهدید فرزندم و چندین موضوع دیگر که برایم ایجاد کردند لازم به ذکر است که من مبلغی پول که داشتم و میخاستم اپارتمان کوچکی بخرم و اغفال این دو نفر شدم و نتوانستم خانه بخرم فقط به خاطر رضایت خدا و شادی روح مادرم خواستم کمک کنم در صورتی که فهمیدم انها نقشه غیر انسانی دارند و هدفشان بریدن جیب من است در هر حال امضای هر دو نفر روی سفته میباشد و اثر انگشتشان و از نظر مالی هم در حاضر قابل استعلام هست که مقداری قابل توجهی سکه جهت مهریه از همسر سابقش مطالبه نموده در نهایت الان من حتی پول خورد و خوراک ندارم و به خاک سیاه نشسته ام و همسر و فرزندم به ستوه آمده اند و امنیت و ارامش خانواده ام به خطر افتاده چه کار بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما می بایست از طریق قانونی اقدام نمایید و سفته ایشان را به اجرا بگذارید و اگر مهریه ایشان واریز شده میتوانید توقیف نمایید ولی بهتر است یک وکیل همراهی تان نماید