مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با عرض سلام و خسته نباشید من حدودا 10روز پیش واسه وام معوقه ام که بانک داده وکیل واخواهی دادم و 120هزارتومن تمبر باطل کردم امروز اخطاریه امده از شورای که حاضر بشم ایا خودم برم شورای یا یکی دیگر را بفرستم؟ میشه اظهارات خودم را بنویسم کاغذ بدم یکی ببره ؟ میشه وقت 6ماهه بگیر از وکیل همشو یجا واریز کنم؟ چون اونبار دادم واخواهی تمبر باطل کردم گفتن باید خودش بیاد. چیکار کنم. موندم ممنونم از کمکتون. یه راه حلی اینجا بنویسید بدم شورای خسته نباشید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام کسی که میخواهد واخواهی کند باید سمت داشته باشد یاخودتان و یا وکیل قانونی می تواند