مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مستمری به نوه دختر

با عرض سلام دختری هستم 36ساله و پدر مادرم وقتی 2سالم بود از هم جدا شدن و پدرم ازدواج مجدد داشتن و ناراحتی قلبی داره و درآمد اونجوری هم نداره و من از 2سالگی پیش مادر بزرگم زندگی کردم تا الان شاغل هم نیستم بعد از فوت مادر بزرگم این حقوق به من نوه دختری می رسه یا نه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید الان شما را تحت تکفل خودش قرار دهد تا بعد از مرگش حقوقش را بگیرید

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

انتقال مستمری شخص به فرزند دختر واجب النفقه مشروط بر این است که ازدواج نکرده یا مطلقه باشد و نیز طبق مقررات استخدام رسمی از بیمه برخوردار نباشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مادر بزرگ باید دادخواست تحت تکفل قرار دادن شما را به دادگاه بدهد وحکم دادگاه را به سازمان مربوطه ارائه دهد