مشاوره حقوقی رایگان - امکان حذف مرخصی شیر مادران

آیا ادارات دولتی میتوانند به این دلیل که بدنبال بخشنامه کرونا مبنی بر استفاده یک دوم یا یک سوم نیروها در شهرهای نارنجی و قرمز موظف شده اند روزهای کاری پرسنل خود را کاهش دهند میتوانند یک ساعت مرخصی شیر کارکنان زن دارای فرزند زیر دو سال را در روزهایی که سر کار هستند حذف نمایند؟

پاسخ ها :

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

خیر بخشنامه قانون نیست که بتوانند به موجب ان چیزی رو حذف یا اضافه کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
مستحضر باشید سوال شما حقوقی،کیفری،وکالتی نمی باشد بهتر است از م جع یا اداره مربوطه سوال و پیگیری نمایید.
موفق باشید