مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

با سلام
برای پیگیری و گرفتن خسارتی که به واحد مسکونی ام وارد شده چه اقدامی انجام دهم. قابل ذکر است که مجبور به تعمیرات واحد خسارت دیده شدم. البته از قبل و بعد از تعمیرات عکس تهیه کرده ام. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام تقاضای تامین دلیل و کارشناسی جهت برآورد خسارت از شورای حل اختلاف محل ملک بکنید و و سپس دادخواست مطالبه خسارت بر اساس آنچه کارشناس تعیین کرده به شورا یا دادگاه مربوطه تقدیم نمایید.

یک وکیل

سلام " برای تامین دلیل وقوع خسارت به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک و برای جبران یا مطالبه خسارات وارده به ملک ، چنانچه خسارات وارده تا 20 میلیون تومان است شورای حل اختلاف محل وقوع ملک و برای خسارات بالاتر از 20 میلیون تومان دادگاه محل وقوع ملک

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایش همکارم خانم اعتمادیان نظر حقی نیز است با این توضیح که اگر خسارت زیر 20 میلیون بود به شورا وبالاتر به دادگاه.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
صرف گرفتن عکس برای دادپاه ملاک عمل نمیباشد و شما میبایست با مراجعه به شورای حل اختلاف منطقه خود درخواست کارشناس جهت بر اورد خسارت و منشا خسارت نمایید و سپس طبق فرمایش همکار محترم چنانچه خسارت کمتر از 20میلیون تومان بود به شورا و اگر بیشتر بود به دادگاه عمومی حقوقی مراجعه فرمایید

یک وکیل

با سلام همکاران محترم پاسخ کامل ارایه کرده اند همچنین حتی اگر مبلغ بیش از بیست میلیون تومان هم باشد می توانید برای صرف هزینه دادرسی کمتر با توافق طرف خود رسیدگی را از شورا درخواست نمایید.