مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه

باسلام. برای یکی از بستگان وثیقه ای در یکی از پرونده هایش گذاشتم الان در پرونده ی دیگری محکوم شده ولی به دادگاه مراجعه نمیکنه امکان داره سند رو که در پرونده دیگری دارد را دادگاه جلب کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده ها مرتبط باشند نسبت به مازاد مبلغ بدهی بله در غیر این صورت ممکن نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شما فقط ضمانت ان پرونده را نموده باشید ودر پرونده دیگری ضامن نباشید خیر

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، وثیقه شما فقط مربوط به همان پرونده میباشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر وثیقه شما فقط در همان پرونده ای که شما ضامن متهم شده اید مربوط است و به پرونده های دیگر متهم ربطی ندارد