مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

من 5سال پیش پلاک تهران داشتم ماشین فروختم می خوام بدونم بعد این زمان هنوز می تونم همون شماره بگیرم و در همدان تعویض پلاک کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا با گذشت مدت زمان طولانی پلاک مذکور امحا وخمیر میگردد وباید درخواست پلاک نمایبد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیق تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مگر در تهران انهم چون 5 سال گذشته بعید است

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

همان پلاک را خیر ولی اگر در تهران تعویض پلاک نمایید و آدرس تهران بدهید دوباره پلاک تهران میگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با گذشت 5 سال بعید است در تهران با احراز سکونت می توانید تعویض پلاک نمایید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
اری
شماره ها نکهداری می شوند