مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طفل

سلام بنده حضانت فرزندم را گرفتم. اخرین دستور قضایی این است که حکم استرداد طفل اجرا شود در صورت استنکاف مادر از تحویل دادن طفل. مادر را بازداشت کنید تا زمانی که بچه تحویل پدرش شود سپس ازاد گردد... الان مشکل اینجاست که هربار که با ضابط قضایی مراجعه میکنم با وجود اینکه داخل خونه هستند درب را باز نمیکنند. مامورکلانتری هم یه صورتجلسه مینویسه رفتیم کسی منزل نبود. الان چندین بار است این اتفاق افتاده در صورتیکه کامل مطمئن هستیم داخل خونه میباشن و درب را باز نمیکنن. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مامور بدرقه باید در گزارش خود صراحتا قید نماید که شخص در منزل است وخودشان را از دید مامور مخفی واز باز نمودن درب ممانعت مینمایند
تا بدینوسیله بتوانید حکم ورود به منزل را به همراه کلید ساز اخذ نمایید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
مامور در گزارش خود قید کند که در منزل حضور دارند لیکن در را باز نمیکنند، هنگام اخذ دستور برای بار سوم از مرجع محترم قضایی بخواهید حکم ورود به منزل با اختیار شکستن قفل با حضور قفل‌ساز حتی با ذکر ساعت مراجعه را بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مرجع قضایی محترم بخواهید تا دستور دیگری صادر بفرمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به قاضی درخواست حکم ورود به منزل را بدهید و حکم ورود به منزل را هم بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد لذا در صورتیکی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.