مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن در قرارداد اجاره

با سلام. مالک آپارتمانی که بنده "اجاره" کردم با بند ساقط کردن خیار غبن در قرارداد مخالف بود و اون مورد رو حذف کرد. میخواستم ببینم که در قرارداد اجاره استاندارد، باید خیار غبن از طرفین ساقط شود یا نه.
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اسقاط خیارات از جمله خیار غبن بنا به توافق طرفین است البته غبن باید نسبت به گذشته باشد و مربوط به زمان قرارداد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در قرارداد اجاره ،
شرط خیار غبن ، نیاز نیست ولی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در قرارداد اجاره
شرط خیار غبن ، زیاد کارایی نخواهد داشت