مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام .35سال قبل سال 1365 پدر من خانه ای را مبلغ 85000 تومان یکساله رهن کرده که قرارداد دست نویس فی مابین مالک ومستاجر وجود دارد . اما مالک با اسرار ودرخواست های زیاد جهت پرداخت مبلغ رهن وتحویل منزل خود امتناع کرده و میگفت پول ندارم. حال با گذشت 35 سال. هردو مالک ومستاجر فوت کرده اند و ورثه مالک ادعای تخلیه منزل را دارند در این چند سال کلیه تعمیرات مشکلات را ما انجام داده ایم .ورثه مالک میتوانند حکم تخلی بگیرند .ما چکار کنیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ملک استیجاری بوده. طبق مصوبه ستاد ملی کرونا باید نیازشخصی ویا دلیلی دیگری که مورد پذیرش شورای خل اختلاف قرار گیرد را ارائه نمایند در غیر اینصورت تخلیه بعلت کرونا انجام نخواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از زمان اجاره منقضی شده با دلایل فوت و ادعای استفاده از ملک میتوانند تخلیه کنند و مصوبه ستاد کرونا را میتوانند خنثی کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب
از زمان اجاره منقضی شده با دلایل فوت و ادعای استفاده از ملک میتوانند تخلیه کنند و مصوبه ستاد کرونا را میتوانند خنثی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله ورثه موجر
میتوانند دادخواست تخلیه بدهند و حکم تخلیه صادر خواهد شد