مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. پدربزرگم 40سال پیش فوت کردن وصیت نامه گذاشتن که یک باب خانه برای عمو بزرگم که داخلش زندگی میکند. یک باب زمین که عمو بزرگم کمک کند در پدر من بسازد. و خانه که پدر بزرگم زندگی میکند برای عمو کوچیکم. 38سال زمین دست پدرم بوده عموم کمک نکرده بسازدش و عمو کوچیکم طلبکار دارد که آمدن اون توقیف کردن عمه هام به عنوان شهود دادگاه گفتن پدر بزرگم این زمین داده به پدر من و وصیت نامه دست عمو هایم هست و در من یه کپی ازش دارد اصل وصیت نامه رو نمی‌دهند. ولی کسی که وصیت نامه رو نوشته در حال حاضر در قیدحیات هستن و پدرم زمین به من فروخته. ولی حکم زمین به نفع طلبکار آمده. خواهش میکنم راهنمایمون کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام به استناد مدارک مثبت مالکیت می توانید اعتراض ثالث اجرایی نمایید.