مشاوره حقوقی رایگان - توقيف ملک

سلام
هشت سال پيش آپارتمانی را از سازنده پيش خريد كردم و در حال حاضر ساكن آن هستم سازنده زندان است و دادخواست تنظيم سند به طرفيت سازنده و مالک دادم ملک ورثه ای است و عروس مالک در دادگاه خانواده كل ملک را توقيف نموده و شكايت من رد شد در صورتی كه هنگام خريد من ملک در بازداشت نبوده و در حين شكايت من بازداشت شده آيا رد شكايت من قانونی است در صورتی كه من چندين سال قبل از بازداشت ملک را خريده ام. متشكرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
احتمالا با توجه به اینکه رفع اختلافات پیش فروش آپارتمان در صلاحیت داوری است دادخواست شما رد شده است باید ببینید دادگاه با چه دلیلی دادخواست شما را رد کرده است و از طریق درست اقدامات را انجام دهید تا نتیجه بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بزرگوار این همه گفته اند که قولنامه ایجادمالکیت نمیکند ودولت ودادگاههاازنظرقانون ثبت کسی رامالک میشناسند که سندرسمی بنامش باشد معاملات راجع به املاک تشریفاتی است باید باسندرسمی انجام شود بنابراین توقیف ملک توسط خانموصحیح است ووقتیکه ملک توقیف باشد دعوای الزام به تنظیم سندرسمی قابل استماع نیست شمانهایتامی توانید بعنوان شخص ثالث دزدادگاههایی که دستورتوقیف ملک راصادرکرده است دعوای اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید که این دعوا هوا باتوجه به اینکه مدارک شما بااسنادعادی است وعقدنامه خانم سندزسمی است راهگشا نمی باشد ولی می توانید دعوای اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام شما راه را اشتباه رفته اید ایتدا باید به توقیف ملک در دادگاه مربوطه اعتراض می کردید و البته توصیه میکنم وکیل بگیرید تا طبق قانون مراحل طی شود