مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده کیفری

با سلام در یک پرونده کیفری بعد از انشا رای بازپرس ولی هنوز توسط دادستان و عوامل آن تایید نگردیده و رای ابلاغ نشده است توسط شاکی پرونده لایحه الکترونیکی در این فاصله ثبت شود و ارسال گردد به دادسرا بازپرس ترتیب اثر بدان میدهد یا میتواند از رسیدگی به این لایحه دفاعیه که حاوی دلایل و مدارکی میباشد و تاثیر گذار در رای بوده امتناع کند؟ و در سوابق پرونده چون ثبت شده لایحه میتوان در دادگاه تجدید نظر به ان استناد نمود؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام هر قاضی وقتی نظر خود را بدهید دیگر نمی تواند نظر بدهد مگر دادستان بخواهد یا موافق نطر وی نباشد