مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو خریداری شده

با سلام.
یک ماشین پراید به قیمت 57 تومان خریدم.
خودرو اتاق تعویض بوده است و قولنامه ای نوشتیم.
یک سری مشکلات مثل کیلومتر و اکسل داشت ک صاحب خودرو قرار بود آن ها را درست کند.
بعد حالا فهمیدیم موتور abs و پمپ ترمز و چند تا چیز دیگر هم که هزینه زیادی دارد، خراب هست.
55 تومان رو پرداخت کردم و طرف هم رفته که رفته و میگوید وقت ندارم.
الان هم میگوید ماشین را نمیخواهی پس بیاور.
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تامین دلیل کنید کارشناس بررسی نمایید واگر ارزش خودرو کاسته شود عیوب خودرو محرز واعلام فسخ نمایید