مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت مهریه

سلام. خانم بنده چند ماه که با من رابطه ندارد و احساس میکنم حال او از من به هم میخورد و دنبال بهانه بود که قهر کند. 114 تا سکه رو اجرا گذاشته است. من هیچ ملک یا ماشینی ندارم و در خانه ی خواهرم یک واحد داده که بشینم و بیکار هم هستم و خانواده ام خرج من رو نمیدادند. من گردش حساب ندارم و درآمدی ندارم، چی میشود؟
آیا اگر رضایت ندهد، باید زندان باید بروم؟ من یک سال پیش اعتیاد به شیشه داشتم و 115 میلیون پیش یکی داشتم و به من پس نمیداد و من پول نداشتم دادخواست بدهم. یک روز حال من بد بود و رفتم به او گفتم بیا پول من رو بده و حتی پول مواد هم ندارم گفت 30 میلیون به تو میدهم و من هم فقط به خرید مواد فکر میکردم و قبول کردم و 30 میلیون رو به من داد و رسید از من گرفت که من نوشتم هیچ ادعایی ندارم. آیا میشود شکایت کنم 85 میلیون رو برای پرداخت مهریه به خانم بدهم؟ چون خانم راضی هست که 100 میلیون بگیرد و توافقی جدا شویم.
آیا میشود 85 میلیون رو پس بگیرم و جای مهریه بدهم؟ من حالت طبیعی نبودم که بتوانم تصمیم بگیرم. آیا اگر نشود 85 میلیون رو پس بگیرم، باید به زندان بروم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پس از صدور حکم قطعی تقاضای اعسار تقدیم کنید