مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مذهبی در ازدواج

سلام، خسته نباشید.
من با دختری آشنا هستم که مذهب ما فرق دارد و به همین دلیل خانواده دختره میگویند دختر رو کفن میکنیم ولی به تو نمیدهیم و فقط بخاطر مذهب و بعد تهدید کردند که اگر رابطه ادامه دار باشد اول سر دخترمون رو میبریم بعد تو را. کاری به تهدیدشون ندارم و فعلا به خاطر جون دختره هم شده رابطمون رو کنار گذاشتیم ولی اگه دختر به خاطر اذن ازدواج، دادگاهی شکایت کند؛ دادگاه با توجه به این اختلاف مذهب چه رای صادر میکند؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام دختر ميتواند از دادگاه اذن بخواهد و دادگاه بررسي هاي لازم را انجام ميدهد و در صورتي كه پدر دختر بدون عذر موجه اذن نداده باشد با اذن دادگاه ميتواند به عقد شما درايد
در صورت نياز تماس بگيريد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
عقاید مذهبی در آینده مشکلساز بین خودتان می شود

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
در ابتدا بهتر است موضوع اختلاف مذهب را با مشاوره خانواده در میان بگذارید و از ایشان مشورت بگیرید،چه اینکه واقعاً باید آگاهانه جلو بروید تا خدای ناکرده در آینده و در زندگی مشترک به مشکل بر نخورید.