مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن حقوق مستمری

سلام. دختری 29 ساله هستم و پدرم بازنشسته ارتش و از مادرم جدا شدند و فقط من زیر پوشش حقوقی هستم ولی هیچ خرجی به من نمیدهد و فقط بیمه نیروهای مسلح هستم که اون هم ارتش به صورت خودکار از اول من رو بیمه کرد. اگر الان بخواهم حقوق خودم رو جدا کنم که هر ماه به حساب خودم جدا واریز بشود، باید چیکار کنم؟ میزان حقوق چقدر می باشد؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط اخذ مستمری را داشته ایی باید با مراجعه به واحد مستمری بگیران نیروهای مسلح درخواست جداسازی حقوق مستمری وارائه شماره حساب جداگانه را بدهید