مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام
من برنامه نویس هستم و معمولا کارهام رو از طریق تعاملات قراردادی و سایت های گروگزاری و توافقات کلامی انجام میدم
چند وقت قبل برای انجام پروژه ای با شخصی به صورت چت واتس اپی توافق کردم
توجه کنید که نه قراردادی امضا شده
نه پروپزالی رد و بدل شده و نه بنده بر سر موضوعی قول نوشتاری دادم فقط صرفا گفتم رسیدگی میکنم
پروژه انجام شده و تحویل شده
کارفرما طی سه فقره
یکی پیش پرداخت
یکی بعد از کار
و یکی چند روز بعد از تحویل کار پرداخت رو انجام داده یعنی به طور کامل بررسی کرده و طبق رضایت پول رو پرداخت کرده
و همچنین کارفرما تخصص لازم رو برای تشخیص و تایید برنامه تحویل شده داره
از چند وقت پیش کارفرما شروع کرده به تهدید که برنامه تو 4 عدد مشکل داره و همین امروز باید برطرف کنی در حالی که قرارداد پشتیبانی هم نداره !!! به هر حال بعد از چند وقت نامه اظهار برای من فرستاده که تو به تعهدات خودت عمل نکردی و میرم شکایت میکنم و چه و چه ... نکته دیگه اینه که به واسطه متخصص بودن خود کارفرما بخشی از کار رو خودش بر عهده گرفته بود که طی کار چندین بار تماس تلفنی مربوط به برطرف کردن مشکلات بین من و اون برقرار شد
نکته بعدی اینه که محصول ساخته شد و منتشر شد و توسط کارفرما فروخته شده یعنی محصول در حال کاره
بعد از این ماجرا بنا بر سازش گذاشتم و با اینکه وظیفه ای بر عهده من نبود 4 تا مشکل رو هم حل کردم و ارسال کردم ولی باز هم این تهدید به شکایت ادامه پیدا کرد
حتی جدیدا هم تهدید کرده که میرم شماره و اسمت رو میزارم توی گروه ها که اگه کسی دیگه ای ازت شاکی بود هم بیاد یعنی تهمت کلاه برداری زده به من
سوالی که من دارم اینه که با این تفاسیر من ایا ایشون امکان شکایت داره ؟ به نظرتون واکنش من باید چه طور باشه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.سوال نیاز به بررسی داردجهت اطلاعات بیشتر از طریق سامانه در ارتباط باشید