مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام و خسته نباشید. من یک دختر 25 ساله هستم و پدر و مادرم از هم جدا شدند و حدود دو سال پیش اقدام به دریافت نفقه کردم و نفقه 350 به عنوان مبلغی برای پوشاک و پول جیبی مطرح شد. اون موقع پدر و مادرم با هم زندگی میکردند و این مبلغ به عنوان مبلغ مختصری برای پوشاک و هزینه دکتر تعیین شد و خرج منزل با پدرم بود که ایشون اصلا خرج خانه نمیکردند یا خیلی محدود بود. الان در حال حاضر که پدر و مادرم جدا شدند، پدرم قصد دارد من را پیش مادرم بفرستد و تا حالا چند بار من را از خونه بیرون کرده ولی مادرم هم قبول نکرده که من با او زندگی کنم. الان من چطور میتونم برای نفقه و مسکن درخواست بدهم؟ چون من رو تهدید کرده که نباید با من باشی.
میتونم دوباره تقاضای نفقه بدهم چون مبلغ 350 خیلی مبلغ کمی هست و اگر افزایش میزنم بهتر هست یا کلا درخواست نفقه دوباره بدهم؟ چون افزایش گفتند که هر سال خیلی کم اضافه میشود. میتونم برای زندگی و مسکن هم هزینه جداگانه از ایشون بگیرم و با مادرم زندگی کنم؟ ممنون میشوم جواب بدهید. پدرم ماهی 6 میلیون درآمد دارد.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید تعدیل نفقه ارائه دهید موقعیت خود را تشریح نمایید بنا بر تورم و شرایط مالی پدر دادگاه تصمیم گیری می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پدر مکلف است تا زمان تحصیل دختر هزینه او را پرداخت نماید و شما میتوانید درخواست افزایش نفقه خود را مطرح نمایید