مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از استفاده از آسانسور توسط مدیر ساختمان

سلام. در پرند یکی از ساختمان های 20 واحدی زندگی میکنم. مدیر ساختمان جهت دریافت شارژ، کد رمز در آسانسور نصب کرده است. بنده از زمانیکه مستاجر هستم همه شارژها رو پرداخت کردم و لیکن 90 درصد ساکنین منتظر اعلام جدید بودند. در مردادماه مدیر ساختمان اعلام کرد مشکلاتی هست نفری 200 تومان پرداخت کنید و تقریبا 5 واحد پرداخت کردند و کد به آن ها تعلق گرفت و لیکن بنده با ناراحتی قلبی هنوز یک هفته است با پله ها بالا پایین میشوم. اعتراض کردم میگویند واحد شما قبل از شما بدهکار بودند با همه این ها صاحبخانه قبلی را پیدا کردم بدهی قبلی هم تسویه شد و لیکن هنوز اجازه استفاده از آسانسور را ندارم از کار و زندگی افتاده ام.

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و از ایشان بخواهید موضوع را صورتجلسه کنند سپس از باب ممانعت از حق اقامه دعوی نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اسانسور جز مشاعات است ومنع استفاده از ان هم جنبه کیفری خواهد داست وهم حقوقی میتواتید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت عدم پرداخت هزینه های ساختمان ، مدیر ساختمان میتواند استفاده از خدمات را قطع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل یا گزارش 110 با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید