مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه

سلام. 18 فروردین 1400 دخترم به همراه مادر شوهر و دوست مادر شوهر و دامادم در غیاب بنده که پدر عروس میباشم به اسناد رسمی مراجعه و برای ابرا مهریه از دخترم اقرارنامه گرفته اند. دخترم چون تحت فشار روانی دامادم مبنی بر این که هر روز به او گفته می‌شده که اگر مهریه ات را نبخشی طلاقت میدهم دست به این کار زده است. دخترم حتی نفقه و اجرت المثل را هم بخشیده در حالی که هنوز زندگی‌شان را شروع نکرده اند و این از نبود آگاهی بوده است. چنانچه در دفترخانه هم به ایشان چیزی نگفته اند و تنها چیزی که دخترم در دفترخانه گفته این بوده که داماد برای بخشش مهریه مادرشوهر و یک زن دیگر را داماد آورده و آیا من نباید به به پدرم اطلاع دهم و در جواب گفته اند نه اطلاع نده.
آیا می‌شود به دادگاه شکایت کرد تا مهریه دوباره به دخترم برگردد یا نه؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر زوجه عاقل و بالغ بوده و اقرار علیه خود دلیل بر ابرا میباشد و نیازی به اجازه ولی نیست