مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

دختر 21 ساله هستم. از نوجوانی با مادرم اختلاف داشتم هیچ وقت منو درک نمیکرد یه کارهایی میکرد یه حرفایی میزد که همیشه منو جلو اطرافیان خرد میکرد. همیشه سعی کردم گذشت کنم و ببخشم اما چند سالیه که دیگه مشکلات نه تنها کم نمیشه بلکه زیادم میشه الان هم تصمیم داره با کسی ازدواج کنم که خودش میخاد و دوست داره و کسی که من دوست دارم رو رد کزده بدون اینکه نظر منو بپرسه. متاسفانه باعث بهم خوردن رابطه من و پدرم هم شده وقتی با پدرم دعوا میکنه پای منو وسط میکشه که اگه قراره کتک هم بخوره من به جاش بخورم چون میدونه من دل رحمم نمیزارم پدرم بزندتش منو سپر خودش میکنه و بعد از اینکه با پدرم آشتی میکنن باز رفتار بد و بی احترامی هاش به من ادامه پیدا میکنه. میخام از خونه برم.منتظر جواب انتخاب رشته ام هستم و اینکه شغلی ندارم. به نظر شما رفتن من با این شرایط درسته!؟ ایا جایی هست که کسایی که از خونه رفتن رو ساپورت کنه یا سرپناهی بهشون بده!؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه میشود با خویشتنداری وصعه صدر بر مشکلات فائق شوید وترک منزل در این سن جز فراهم شدن مشکلات مضاعف چیزی دیگری نخواهد بود

یک وکیل :

سلام بنظر می رسه برای رفع این مشکلات به مشاوره خانواده مراجعه تا راه حل معقول و صحیح بشما ارائه گردد اما از نظر قانونی دختر می تواند مستقل از پدر و مادر خویش زندگی نماید

ساميه  مخصوصي

ساميه مخصوصي :

استان :

سلام مسلما شرایط خیلی سخت هست که شما به این مساله فکر کردید خانه های امن در هر شهری وجود دارند از بهزیستی سوال کنید اما قطعا بدترین پدر و مادر از بهترین غریبه ها بهتر هستند گرچه مورد حقوقی نیست از دید مسائل عاطفی و حقوقی رفتن از خانه به این شکل اشتباهه اجازه بدید جواب انتخاب رشته بیاد شاید رفتید خوابگاه

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. هر چند پرسش شما حقوقی نیست اما : نه شما روی جای خاصی نمیتوانید حساب باز کنید . اگر قرار است تغییراتی پیدا شود از سمت شما است. یعنی سعی در تغییر دیگران موثر نیست بلکه شما نگرش واقعی و عمیق خود را نسبت به خودتان تغییر دهید و روی پاک سازی و خنثی سازی باورهای پنهان در درون خود که حتما از اونها بی خبر هستید کار کنید و شک نکنید که تغیرات فوری و عالی خواهند بود. این سرنخ را دنبال کنید ، کاوش کنید راه را پیدا خواهید کرد و اگر نه هر جه با هر کسی که باشید این مشکلات احتمالا به نوعی دیگر در فضائی دیگر تکرار خواهند شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پیشنهاد میکنم.حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید .

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

مگر با بهزیستی هماهنگ کنین و شکایت تحت عنوان بدسرپست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر بیرون از منزل هیچ حمایتی از شما بعمل نمیاد. بسیار با احتیاط و صبورانه در این خصوص تصمیم بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کاربر گرامی از مشاوره متخصص خانواده کمک بگیرید متاسفانه در حال حاضر مرکز حمایتی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام رفتن شما از منزل با توجه به این که شغل ندارید و محل دیگری هم برای زندگی ندارید صد درصد اشتباه است بهتر است با خویشتنداری و گفتگو مشکل را حل نمایید
و میتوانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و