مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در نزاع دسته جمعی

سلام چند روز پیش در یک در گیری که 3 نفر ما بودیم و 4 نفر طرف مقابل در گیر شدیم و بعد پلیس آمد به جرم نزاع دسته جمعی همه ما رابه کلانتری برد و بازداشت کرد صبح اون روزهم رضایت به همدیگر رضایت دادیم .

آیا امکان دارد افراد بعدا به پزشکی قانونی مراجعه کرده و از هم دیگر ادعا دیه کنند؟

آیا با وجود این که رضایت دادیم دادگاه برای ما مجازات حبس در نظر میگیرد یا جریمه نقدی ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به رضایت طرفین نسبت به هم جنبه خصوصی جرم واخذ دیه منتفی میگردد ولیکن این احتمال است از لحاظ جنبه عمومی جرم واخلال در نظم عمومی به جریمه نقدی ویا حبس کوتاه مدت محکوم شوید ویا کلا پرونده مختومه گرد

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام امکان مطالبه دیه هست. در نزاع دسته جمعی چون جنبه عمومی دارد مجازات در نظر میگیرند ولی حبس نخواهد بود معمولا به جزای نقدی تبدیل میشود

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اعلام رضایت تنها در حضور مراجع قانونی معتبر است

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. نه بعدا قابل پیگیری نیست.مجازات حبس هم در کار نیست نگران نباشید.