مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در نزاع دسته جمعی

سلام چند روز پیش در یک درگیری که 3 نفر ما بودیم و 4 نفر طرف مقابل در گیر شدیم و بعد پلیس آمد به جرم نزاع دسته جمعی همه ما رابه کلانتری برد و بازداشت کرد صبح اون روزهم رضایت به همدیگر رضایت دادیم .

آیا امکان دارد افراد بعدا به پزشکی قانونی مراجعه کرده و از هم دیگر ادعا دیه کنند؟

آیا با وجود این که رضایت دادیم دادگاه برای ما مجازات حبس در نظر میگیرد یا جریمه نقدی ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادسرا می تواند به جهت جنبه عمومی جرم پرونده را به دادگاه ارسال کند ولی معمولا در این مرحله در صورت رضایت پرونده بسته میشه

مريم  عبداله همداني

مريم عبداله همداني :

سلام اگر رضایت شما در کلانتری باشد و بدون اینکه پرونده به دادسرا ارسال شود طرفین اعلام رضایت کنند پرونده مختومه میشود