مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر به پسر

سلام من از پدرم نگهداری میکنم و خودمم تصادف کردم و نقص عضو هستم کارافتاده هستم و خانمم هم بیماری ام اس داره و پدرم پیش من زندگی میکنه و مستمری حداقل بگیر تأمین اجتماعی هستش آیا من می‌توانم بعد از از فوت پدرم از حقوقش استفاده کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دختر در صورت عدم اشتغال ومجرد بودن میتواند از مستمری اسنفاده کند فرزندان ذکور متوفی، در صورتیکه سن آنان کمتر از هجده سال باشد یا منحصراً به تحصیل اشتغال داشته باشند یا به علت بیماری یا نقص عضو، طبق نظر کمیسیون پزشکی (موضوع ماده 91 قانون تامین اجتماعی) قادر به کار نباشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر با تشخیص کمیسیون ازکارافتاده تلقی شوید امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله می توانید البته شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون ، مدارک پزشکی شما بررسی بشود و. ..