مشاوره حقوقی رایگان - ماده 107 قانون مجازات اسلامی

سلام. خانمی به اتهام تشویق افراد به فساد و فحشا به 2 سال حبس تغزیری و 8 سال حبس تعلیقی و 99 ضربه شلاق محکوم شده است. حکم قطعی است. اعاده دادرسی رد شد. شاکی خصوصی ندارد. از ضامن خواسته شده متهم را تحویل دهد. متهم حاضر نیست خودش را معرفی کند. آیا طبق ماده 107 قانون مجازات اسلامی این جرم مشمول مرور زمان می شود؟
1. اگر بله چند سال بعد از تاریخ صدور رای حکم متوقف می شود؟
2. اگر خیر پس مورد استفاده ماده 107 قانون مجازات اسلامی چیست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، بابت عدم معرفی متهم،ازضامن خسارت رامیگیرند