مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه از همسر

سلام. سال 92 خانه ای برای خودم خریدم و مبایعه نامه و اسناد پرداخت به نام خودم هست و خودم هم کارمند ساده هستم ولی بنا به دلایل مالی از جمله گرفتن وام سند رو مستقیما به نام همسرم که خانه دار هست، زدم. سال 97 از خانومم وکالت بلاعزل گرفتم تا اولین فرصت سند رو به نام خودم برگردونم که به علت گرفتاری‌ های زندگی برای انتقال سند به نام خودم دست دست و امروز و فردا کردم. متاسفانه سال 1400 به علت به وجود آمدن اختلاف زوجیت زنم با این ادعا که سند اصلی ملک گم شده رفته از اداره ثبت اسناد و املاک سند المثنی گرفته و وکالت بلاعزلی که بابت سند اصلی داده بی اثر بشود و من هم یک کارمند جزء هستم و تمام دارایی من همین خونه هست.
لطفا برای رضای خدا راهنمایی کنید از چه راهی میتونم خونه رو پس بگیرم و زندگی ام خراب نشود. مدارک من شامل اصل مبایعه نامه به نام خودم با دو شاهد معتبر به همراه رسید پرداخت اصل سند و اصل وکالت بلاعزل است. خداوند خیر دنیا و آخرت نصیب شما کند. آمین.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بعلت اخذ تسهیلات بنام همسرتان انتقال پیدا نموده وشهودی دال بر صحت ادعای خود دارید میتوانید با استناد به مدارک مرقوم شده دادخواست ابطال سند رسمی را تقدیم نمایید