مشاوره حقوقی رایگان - در مورد طلاق

با سلام‌ و احترام‌.
خواهر بنده‌ به‌ شوهر خودش‌ خیانت‌ کرده‌ و ثابت‌ شده‌. با نفوذ‌ در دادگاه‌ و تهدید قاضی‌ پرونده‌ به‌ زور و ترساندن‌ خواهرم‌‌ هم‌ بچه‌ ها رو ازش‌ گرفته‌ هم‌ بدون‌ مهریه‌ گفته‌ باید طلاق‌ بگیری‌. فعلا‌ دفتر محضر سه‌ ماه‌ مهلت‌ داده‌ ببینم‌ چکار میکنن‌. آیا اگر ما بخواهیم‌ که‌ خواهرمون‌ از‌ مهریه‌ خود مطالبه‌ کنه. راه‌ به‌ جایی‌ میبریم‌. قاضی‌ گفته‌ اگه‌ اسم‌ مهریه‌ بیاری‌ باید بری‌ زندان‌‌ خواهرم‌ ترسیده‌ گفته‌ باشه‌ فقط‌ زندان‌ نرم‌ همه‌ چیو میبخشم‌. اگه‌ در راه‌ خدا‌ راهنمایی‌ بفرمایید سپاسگذار‌ میشم. تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بخشش مهریه کاملا اختیاری می باشد.اگر بخشش مهریه در قبال عدم پیگیری شکایت توسط همسر بوده است، با مطالبه ان امکان پیگیری شکایت رابطه نامشروع که مجازات ان شلاف است وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مهریه در هر حالتی حق زوجه است حتی اگر رابطه نامشروع زوجه محرز بشود و زوجه
میتواند درخواست اجرای مهریه را به اداره ثبت بدهد ولی