مشاوره حقوقی رایگان - اقدام رییس دادگستری برای اجرای ماده 477 در این پرونده تجدید نظر چیست

قضات محترم دادگاه تجدیدنظر استان تهران
با سلام و عرض ادب
احتراما بدین وسیله مراتب تجدیدنظر خواهی خود را از دادنامه ی شماره........... مورخ 16/04/1400 در مهلت مقرر قانونی به شرح زیر معروض می دارد:
1.مورث (پدر) اینجانب مالک سرقفلی پلاک ثبتی ....... واقع در خیابان راه آهن، کارگر جنوبی ..... بود که پس از فوت ایشان در سال 1369 ما به عنوان ورثه ی وی به تصرف و کسب و کار در ملک مزبور ادامه دادیم به طوری که پرداخت مالیات بر درآمد و عوارض شهرداری همگی موید سبق تصرف اینجانبان به مدت 40 سال می باشد لکن مع الاسف مشتکی عنه با ادعاهای واهی و به نحو عدوان پلاک ثبتی صدر الذکر را متصرف شده و از ورود و دخالت ما ممانعت به عمل می آورد.
مشارالیه با طرح دعوای تخلیه علیه وراث مدعی شدند به علت تغییر شغل از سوی وارثان ملک تجاری باید تخلیه گردد که در شعبه ی 25 دادگاه حقوقی به دلیل مشابه بودن فعالیت جدید با قدیم تغییر شغل احراز نگردید و ایشان با حکم بطلان دعوا مواجه شد اما در شعبه ی 18 دادگاه تجدیدنظر به طرز ناعادلانه ای رای بر تخلیه صادر شد با توجه به اینکه رای مزبور خلاف انصاف و عدالت صادر گردیده بود و عملا هیچ تغییر شغلی به شغل غیرمشابه صورت نگرفته حتی رای مذکور به ما ابلاغ نشده و ما از مفاد آن بی اطلاع بودیم لازم به ذکر است که تمامی اجاره بهای ماهیانه را سر موعد مطابق ماده 6 و مفهوم ماده 9 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1356 به صندوق دولت واریز کردیم لذا با اعاده دادرسی از طریق ریاست محترم قوه قضاییه تقاضای احقاق حق نمودم که طی نامه شماره ................... اعاده دادرسی اینجانب پذیرفته شد .
لذا با عنایت به اینکه رای صادره از دادگاه بدوی با حقوق مکتسب و مسلم اینجانب و سایر ورثه در تعارض جدی بوده و نظر به پذیرش اعاده دادرسی موضوع ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری تقاضای رسیدگی و نقض دادنامه ی معترض عنه را دارم.

پاسخ ها :

اعاده دادرسی ماده 477 تخلیه سرقفلی تغییر شغل سرقفلی سرقفلی اعاده دادرسی