مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام حساب بانکی دارم که سالی یکبار به آن پول واریز یا از آن برداشت میکنم اگر حساب من در طول سال مسدود شود با توجه به اینکه در طول سال تراکنشی ندارم، اگر احیانا در این مدت مسدود شد چگونه از مسدود شدن آن مطلع شوم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق دستگاه خود پرداز امکان مسدود شدن یا نشدن ان وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
معمولاً پیامک مسدود شدن حساب برای شما میاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید خودتان به بانک مراجعه نمایید و مطلع شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در اینترنت بانک و یا اپ های بانکی درج میشود با این حال از بانک استعلام بگیرید