مشاوره حقوقی رایگان - وسایل خونه

با سلام
همسر بنده یکسال که با درخواست تمکین من رو به من شخصی اش آورده اما با وجود اینکه یکسال گذشته و کارمند قراردادی بانک هستش و حقوق 6_7میلیون داره وسایل خونه ناقص مثلا جارو برقی نداره و یکسال خونه جارو نشده لباسشویی نداره تلویزیون 21 اینچ داره 2تا قابلمه و یه ماهیتابه داره و من اجرت المثل از این آقا نمیگیرم و الان دوماه دست به کارای خونه نمیزنم قابلمه اش کلا کپک زده خونه کلا آشفته است واقعا همچین وسایلی در شان من نیست خودشم صبح میره شب میاد من چطوری میتونم شکایت کنم !!؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است با یک مشاور خانواده مشورت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است با یک مشاور خانواده مشورت. نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید