مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه و ماشین از همسرم

سلام خسته نباشید
همسری بسیار عصبی دارم و یک بار نیز با قرص اقدام به خودکشی کرده ، چند سال پیش اقدام به خرید یک ساختمان ویلایی به صورت قولنامه ای نمودم و به خاطر اینکه تشویق به زندگی بشوند و من و دو فرزندمان به آرامش برساند ، خانه رو بنام او خریدیم و البته تمام پولهایی که پرداخت نمودم ، رسیدش را دارم . بعد از یک سال تصمیم به بازسازی و دوبلکس کردن ان به دلیل کلنگی بودن نمودیم و به علت اینکه کارهای شهرداری زیادی داشت، همسرم بنام کرد مبایعه نامه رو تا اینکه بعد از اتمام آن و حدود 600میلیون تومان هزینه کردن که تمام رسیدها موجود هست حتی نصف پول را به حساب همسرم با برادرش واریز نمودم و رسیدشان را میشود گرفت ، دوباره خودم مبایعه نامه را بدون دریافت ثمن بنامش کردم ، تنها خانه ما میباشد و عید امسال هم اقدام به خرید پراید نمودم که قولنامه اش بنام من است با تمام پرداختی ها و شاهد ولی بنام همسر پلاک کردم، بخاطر مشکلات عصبی خودش و خواهرشان و داداشش، سریع از کوره در میبرند و با هیچی نمیشود آرامش کرد که مجبور هستم تا صبح بعد از یک ساعت زد و خورد خودم رو به غش بزنم تا بی خیال بشود ، 20روز هست خونه رو ترک کردم، میخواستم بدانم اگر من با او دادخواست طلاق و مهریه بدهد من میتوانم، خانه رو پس بگیریم ،حتی راضی هستم خانه رو بردارد و من رو خلاص کند، اگر بتوانم اثابت کنم مشکل عصبی دار چطور؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتوانید عسر و حرج را ثابت کنید امکان طلاق گرفتن وجود دارد