مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام
پدرِ نامزدم یک خانه ی 100 متری داشته که بالای آن خانه یک طبقه ساخته
طبقه ی پایین دارای سند و طبقه ی بالا بدونِ سند و مجوز ساخت است
و به دلیل مشکل مالی امکانِ پرداختِ 40میلیون پولِ سند دار کردنِ طبقه ی بالا را ندارد
وِی می خواهد طبقه ی بالا را بدونِ اخذ سند به نام پسرش کند آیا راهی هست برای به نام کردن است؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید به موجب صلح نامه عادی آن را منتقل نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه سند رسمی ندارد انتقال ان بصورت رسمی واز طریق دفاتر اسناد رسمی میسور نیست وباید بصورت عادی منتقل نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مالک میتواند به صورت سند عادی و با تنظیم قرارداد عادی بیع یا هبه یا صلح ، طبقه دوم خانه را انتقال بدهد