مشاوره حقوقی رایگان - مقصر حادثه

در بزرگراه در حال حرکت در لاین یک بودم کن ناگهان خودرو منحرف شد و با 206 که در لاین اضطراری‌ کنار گاردریل مشغول تعویض لاستیک بود برخورد کردم که بعد از برخورد دوباره به وسط لاین برمیگردم که در همین موقع یک پژو 405به درب عقب سمت شاگرد من برخورد می‌کنه که باعث می‌شود من با گارد ریل کنار بزرگراه برخورد کنم و بیاستم. ظاهراًدر برخورد اولیه من با 2060 یکی از سرنشینهای206مابین206 و گارد ریل قرار میگیره و از ناحیه ران پای چپ آسیب می بیند. در کروکی پلیس نوشته شده است مقصر راننده تیبا بدلیل عدم توجه به جلو و عدم تمرکز حواس نسبت به خودروهای 206، پژو مقصر اعلام میشود که متاسفانه مصدوم حادثه هم چند روز پیش در بیمارستان فوت شده اند .
1. باتوجه به توضیحات آیا 206خودش نباید د را این حادثه درصدی مقصر اعلام می‌شد.2 . با توجه به رای وحدت رویه شماره 717 امیدی هست که اگر درخواست اعتراض کروکی بدهم کروکی را عوض کنند 3. و اینکه در این حادثه پژویی که با بنده برخورد داشته نباید در قبال من مقصر اعلام میشده

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر در خصوص تعیین مقصر حادثه کارشناس نظر میدهد که در صورتی که شما اعتراض داشته باشید ظرف مدت قانونی یک هفته میتوانید اعتراض کنید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی تماس بگیرید

سمیه سلیمی

سمیه سلیمی :

خیر کروکی قابل تغییر نیست. در همان زمان باید به کروکی تصادف اعتراض می کردید. راننده پژو نقشی در تصادف شما با خودرو 206 نداشته و صرفا مسول خسارت وارده به ماشین شماست.