مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خودرو با برگه سبز

با سلام و عرض ادب و احترام
بنده معامله ای کلامی مبنی بر خرید دو دستگاه خودرو با شخصی تبعه خارجی داشته ام و طبق آن مبلغی را طی چک حامل پرداخت کرده ام و باقی مبلغ هم در قبال کار انجام شده قرار شد با من حساب کنن.
ایشان دو خودرو را خریداری کرده و چون تبعه بودن برگه سبز به نام بنده زده شد ولی تمام مدارک (برگه سبز ، بیمه ، کارت خودرو) در اختیار ماند تا کار انجام شود.
کار انجام شده و بخشی از معامله هم چک گرفته اند. الان که درخواست میکنم خودرو ها رو تحویل بدن این کار رو انجام نمی‌دهند.
ضمنا اعلام میکنن که چکی از من نگرفته اند که البته من پشت ته چک هایی که به ایشان داده ام امضا گرفته ام.
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا به نتیجه ای میرسم و یا ایشان میتونن خودرو ها رو به کس دیگری بفروشند بدون امضا و رضایت من ؟!؟
پیشاپیش از توجه و مساعدت شما سپاس گذارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اسناد ومدارک و وجوه واریزی وچکهای صادره بله حق طرح دعوی دارید وبا توجه به اینکه مبایعه نامه ایی موجود نیست ومعامله شما شفاهی بوده لذا باید دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند رسمی وتحویل خودروها را به طرفیت شخص مذکور تقدیم محاکم ایران نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای الزام به انجام تعهد باید داشته باشید و لاشه چکها را به عنوان مدرک ارایه دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما مفصل است
جهت انجام مشاوره تماس بگیرید