مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد کارت ایثارگری و مالیات کم شده حقوق

سلام و خسته نباشید
پدر من 24 ماه منطقه جنگی بوده ولی 12 ماه دادن و گفتن بقیش سوخته، ارتش، ارومیه، گردان رزمی کربلا، 64/7/20 تا 66/7/20 اونجا خدمت کرده
ولی متاسفانه زدن 65/7/20 تا 66/7/20 اونجا بوده
و در ادامه نامه زدند ضمنا از این مدت 8 ماه جزو مناطق جنگی و 6 ماه ان بصورت داوطلبانه بوده
راستی چجوری میشه جمع 8 و 6 میشه 14 ماه خدمت ولی زدند 12 ماه
و اینکه خدمت 24 ماه بوده و پدر من اضافه یا داوطلبانه خدمت نکرده فیکس 24 ماه خدمت کرده ولی زدند 6 ماه داوطلبانه... اشتباهی نشده؟
بعد از این نامه کارت ایثار ندادن هیچ البته هنوز نیومده و قرار بود پاداش بدن
بعد از اون حتی گفتن باز از این به بعد پدرم باید مالیات بده و مالیات های قبلی که حساب نمیشد رو هم باید برگردونه
پدرم بیمارستان فوق تخصصی ... تهران کارمند هستش
و حتی از اون نامه عکس هم دارم
خواستید میتونم بفرستم
ببخشید میخواستم ببینم درسته؟
نمیشه کاری کرد؟
لطفا اگر میشه جواب بدید
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سه چهارم حضور در جبهه داوطلبانه محسوب میگردد

غلامرضا قربانی

غلامرضا قربانی :

باید محسوب گردد از سازمان امور ایثارگران پیگیری کنید