مشاوره حقوقی رایگان - خریدن حیاط مشاع از همسایه

با سلام
بنده یک واحد در اپارتمان 7 واحدی دارم ( واحد من در طبقه پارکینگ یا به اصطلاح پیلوت هست )
کلا ساختمان یه عدد پارکینگ دارد که اونم برای من هست
دسترسی به حیاط از طریق راهرویی باریک از انتهای پارکینگ هست
حالا من قصد دارم حیاط را همانند پارکینگ اختصاصی کنم
همه همسایگان را راضی کرده ام و به توافق رسیده ام فقط سوال من اینجاست
آیا حتما باید حق مشاع حیاط از سند همه مالکان خط بخورد ( محضری ) یا قولنامه دستی کفایت میکند
آیا در آینده به مشکل قانونی برنمیخورم ؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت امکان باید به صورت رسمی از سند حذف شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله البته باید ابتدا مشخص بشود که شهرداری موافقت می نماید یا نه و در صورت موافقت شهرداری باید سند مالکیت تمام واحد ها اصلاح بشود