مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک انبار اضافی و تغییر کاربری

با سلام و احترام
بنده مالک یک پلاک فرعی از یک آپارتمان 4 واحدی هستم که 2 انبار اختصاصی داره یه انبار 3 متری و یه انبار 20متری که در سند ذکر شدن، انبار 20متری ورودی مجزا از ورودی آپارتمان داشته و استفاده تجاری داره، برای تغییر کاربری انبار به تجاری اقدام کرده و پایان کار جدید گرفتم، رضایت‌نامه رسمی از همسایگان در خصوص تفکیک و تغییر کاربری اخذ شده، سوال بنده اینه که الان سند شش دانگ واحد تجاری به اسم مالک پلاک فرعی (بنده) صادر میشه یا کل همسایگان؟؟ ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر انباری در سند شما امده باشد بنام شماست

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

اگره زینه افرازش بدی مال خودت میشه

كورش  مكرم شهركي

كورش مكرم شهركي :

اگر انبار اختصاصی هست و در سند متعلق به مالک پلاک فرعی میباشد یعنی درسند ذکری از مالکیت همسایگان نشده باشد سند شش دانگ بنام مالک پلاک فرعی صادرخواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در سهم اختصاصی شماست بنام شما صادر می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به خواسته
و درخواست شما به شهرداری دارد که ..