مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند وثیقه متهم

سلام و عرض ادب.
اگر سند 6 دانگ آپارتمان من به عنوان وثیقه در بازداشت دادگستری باشد، میتوانم بدون اطلاع مقام قضایی سند وکالت فروش اموال غیر منقول نسبت به 3 دانگ آن تنظیم کنم و به کسی بدهم؟ آیا قانونی است و سند تنظیم شده اعتبار دارد؟ ممنون از وکلای محترم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
در هر صورت وکالت هم که بدهید تار رفع بازداشت قابل نقل و انتقال نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه معامله نسبت به مال توقیف شده مطابق ماده56 قانون اجرای احکام مدنی باطل می باسد