مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگر

با سلام و وقت بخیر. من 3 ماه است که محل کارم را ترک کردم. حقوق تسویه شده است ولی سنوات سال قبل به من پرداخت نمیکنند. طی تماس تلفنی با شرکت به من گفتند که بین دو تا سه ماه باید از تاریخ ترک کار گذشته باید تا تسویه صورت گیرد. قراردادی که شرکت با کارکنان دارد در دو برگ تنظیم و به مهر و امضای کارکنان میرسیده که نسخه ای هم در اختیار کارکنان قرار نمیداده و هر ماه پس از واریز مبلغ حقوق از ما تسویه ای بابت این که ما کلیه حق و حقوق و سنوات و عیدی را دریافت کرده از این شرکت و حق هیچ گونه اعتراضی نداریم را گرفته است. حالا با توجه به این شرایط من میتوانم طرح شکایتی داشته باشم یا نه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما,/ به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت شکایت کنید صرف اخذ تسویه حساب خلاف واقع هیچ حقی را برای کارفرما ایجاد نمیکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله ی تواتید شکایت نمایید