مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمیکن زوجه

سلام. من چند ماه آخری که با همسرم زندگی میکردم ایشون مدام از من میخواستند که مهریه رو ببخشم و به من بی شرافت و بی همه چیز گفته اند. به من گفته چرا با کسی نمیروی که برای تو خونه تهیه کند و حتی با من صحبت نمیکردند. پیام های ایشون همه هستند و الان بعد از 8 ماه که با هم زندگی نمیکنیم، زوج الزام به تمکین داده و من میخواهم بدونم پیام ها میتواند به من در جلسه دادگاه کمک کند و این که اگر مشخص بشود الزام به تمکین زوج صوری بوده و تمایلی به زندگی با من ندارد، من میتوانم چه اقدامی بکنم؟
موضوع دیگر هم صدای پدر و مادر او را دارم که در حرف های آن ها پر از دخالت هست. در دادگاه میتوانم برای اثبات دخالت خانواده اش استفاده کنم؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
مطرح کردن و اثبات موضوع دخالت خانواده تأثیری در دعوی الزام به تمکین ندارد .