مشاوره حقوقی رایگان - انکار شرب خمر در دادگاه

سلام. دیشب راهور جلوی من رو گرفت و از من مدارک خواست خودرو خواست و مدارک را تکمیل تحویل دادم.
از من تست گرفتند و دو بار تست منفی در آمد و یک بار دستگاه ارور داد و دفعه آخر جواب با 20 % مثبت شد.
من و ماشین رو پاسگاه بردند ولی سرنشنیان ماشین رو بیرون پاسگاه پیاده کردند ولی من متوجه این موضوع نشدم. از داخل خودرو هم چیز خاصی پیدا نکردند و ماشین رو خوابوندند و یک برگه به من دادند که هرچی خودشون گفتند رو نوشتم و امضا کردم. آیا میتوانم در دادگاه انکار بر شرب خمر کنم؟ چون دستگاه هم چندین بار منفی نشون داده و تبرئه شوم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلا بله اقرار نزد مقام قضایی معتبره.پس داخل دادسرا انکار کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصد ایراد تست الکل وخطا ان زیاد است وصرف تست دلیل بر شرب خمر نیست ولذا رافع مسولیت کیفری است