مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام و خسته نباشی خدمت شما سوالی در رابطه با دیه داشتم شنیدم میشه دیه کسانی که مفقودالاثر شده اند را گرفت یکی از آشناها نزدیک 26 سال که گم شده و خبری از او نیست ایا میشود دیه همچین کسی را گرفت از بیت المال

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرچند اشاره ی به اینکه در صحنه جنگ یا غیر جنگ مفقود الاثر شده ننموده اید در هرصورت با توجه به طولانی شدن مدت غیبت مفقود الاثر اصولا فی ابدایه لازم است نسبت به تقدیم موت فرضی اقدام وبا دریافت حکم موت فرضی ودرج شرایط ونحوه موت موضوع مشمول مطالبه دیه از نهاد های مسئول در این خصوص خواهد بود چرا که برابر قواعد فقهی وقانونی در هرصورت خون شخص مسلمان نباید هدر رود ودر صورت عدم امکان جبران خسارت وپرداخت دیه توسط مسبب از محل بیت المال جبران خواهد شد موفق باشید.